Atatürk İlkokulu

Telefon : 0 272 5125045
WEB https://sandikliataturkilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çakır Mahallesi Menekşe Sokak No29 Sandıklı/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Vizyonumuz Evrensel, bilimsel, bilgi üreten ve ürettiği bilgiyi paylaşabilen, hızlı kullanabilen; kişilikli, sabırlı, adil, yetenekli, kenesi ve çevresi ile barışık bireyler yetiştirmektir. İstiyoruz ki: Okulda öğrenme temel ve vazgeçilmez bir ihtiyaç olarak kabul edilsin. İstiyoruz ki: Okulumuzda hem öğrenen hem de öğreten bireyler olsun. İstiyoruz ki: Okulumuz, öğrencilerimiz güzel yarınlara ulaştırabilmek için, aile ve çevre ile birlikte mücadele eden bir kurum haline gelsin.
MİSYON : Misyonumuz Atatürk’ün dediği gibi; eseri yeni nesil olan bizler öğrencilerimizi o Bilgili, o Becerikli, o Kendine güvenen Bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, 21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilen beceriler kazanmış bireyler haline getirmek
BAŞARILAR : 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı 1 Fen Lisesi 6 AÖL 1 Sml ve 8 Anadolu Lisesi 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı 2 Fen Lisesi 9 AÖL 2 Sml ve 11 Anadolu Lisesi

Saatler : 8:30-15:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER (SAN-JET)
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZ
Kontenjan Bilgileri :